ARD Grup'tan 11,3 milyon TL'lik anlaşma

ARD Grup, KAP'a yaptığı açıklamada Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü İhtiyacı Muhtelif Cins ve Miktar Sunucu" işi ihalesini 11,3 milyon TL'ye kazandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili şirketten yapılan KAP açıklaması şöyle:

"22.06.2022 tarihinde Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü İhtiyacı Muhtelif Cins ve Miktar Sunucu" işi ihalesine en uygun teklif firmamız tarafından verilmiş olup sözleşme davetine müteakip 12.09.2022 tarihinde 11.299.894,00 TL (KDV Hariç) bedelle ihale sözleşmesi imzalanmıştır.

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.06.2022 tarih ve 2022/21 sayılı kararı ile verdiği yetkiye istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliğ kapsamında, içsel bilginin açıklanmasının sözleşmenin imzalandığı ilgili tarih itibari ile sonuçları konusunda belirsizlik taşıması nedeniyle ertelenmesine karar verilmiştir. Erteleme sebebinin ortadan kalkması ile birlikte işbu açıklama yapılmıştır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar