Astor Enerji'den 4,9 milyon euroluk iki anlaşma

Astor Enerji'den KAP'a yapılan açıklamada Hollanda ve Burkina Faso olmak üzere toplamda 4,9 milyon euroluk iki ayrı anlaşma yapıldığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Astor Enerji AŞ, toplam 4,96 milyon euro tutarında iki sözleşme imzaladı.

Astor Enerji'den KAP'a yapılan açıklamaya göre, Hollanda'da yerleşik bir firmayla 1 milyon 59 bin euro tutarında "güç transformatörü" satış sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılata oranı % 0,48 olarak belirlendi.

Şirket'in diğer açıklamasına göre, Burkina Faso'da yerleşik bir firma ile 3 milyon 902 bin 240 euro tutarında "dağıtım transformatörü ve beton köşk" satış sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılata oranı % 1,76 olarak hesaplandı.

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar