Banvit kredi sözleşmesi imzaladı

Banvit, kredi borçlarının refinansmanını sağlamak amacıyla uzun vadeli 492,2 milyon TL tutarında kredi sözleşmezi imzaladı... Banvit, mevcut banka kredi borçlarının refinansmanını sağlamak ve uzun vadeye yaymak amacıyla 492,2 milyon TL tutarında kredi sözleşmezi imzaladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Banvit, mevcut banka kredi borçlarının refinansmanını sağlamak ve uzun vadeye yaymak amacıyla 492,2 milyon TL tutarında kredi sözleşmezi imzaladı.


Banvit tarafından 

KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:


"Mevcut banka kredi borçlarımızın refinansmanını sağlamak ve uzun vadeye yaymak amacıyla, toplam 492.225.000.-TL (dörtyüzdoksanikimilyonikiyüzyirmibeşbinTL) tutarında kredi sözleşmesi 28.01.2016 tarihinde imzalanmıştır.

Krediler iki dilim halinde kullanılacak olup, dilim A kredisi 5 yıl vadeli 270.000.000.-TL, dilim B kredisi ise 12 ay vadeli ve tekrar kullandırım taahhütlü olarak 222.225.000.-TL olacaktır." 


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar