Bilanço döneminin öne çıkan şirketleri

Yılın ilk yarısını geride bırakırken şirketlerin ikinci çeyrek bilançoları da bugün itibariyle gelmeye başlayacak. İlk bilanço Arçelik, Tofaş Otomotiv, bankalar cephesinde de Yapı Kredi Bankası'ndan gelecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

2022 yılı ikinci çeyrek bilanço sezonu, bugün sanayi tarafında Arçelik, Tofaş Otomotiv, bankalar cephesinde de Yapı Kredi Bankası’nın finansallarını açıklamasıyla başlıyor.

Banka dışı şirketlerde bilanço açıklama son tarihleri solo finansallar için 9 Ağustos, konsolide finansallar için de 19 Ağustos olarak belirlendi.

Bankalarda ise solo ve konsolide tablolar için son açıklama tarihi 19 Ağustos olarak belirlendi.

2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇ TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYIN... 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar