Bir şirket daha halka açılıyor - 21 Mayıs 2019

CEO Event Medya, 23-24 Mayıs'ta halka arz ediliyor... CEO Event Medya A.Ş. 23-24 Mayıs tarihlerinde Borsa Birincil Piyasada halka arz ediliyor. CEO Event Medya'nın çıkarılmış sermayesinin 12 milyon TL'den 18,8 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 6,8 milyon TL nominal değerli pay satışa çıkarılacak. ABD borsalarına Huawei çelmesiDünya Piyasaları Halka arzda satış fiyatı 4,80 TL olarak...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

CEO Event Medya A.Ş. 23-24 Mayıs tarihlerinde Borsa Birincil Piyasada halka arz ediliyor.

CEO Event Medya'nın çıkarılmış sermayesinin 12 milyon TL'den 18,8 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 6,8 milyon TL nominal değerli pay satışa çıkarılacak.

 Halka arzda satış fiyatı 4,80 TL olarak belirlendi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar