Bireysel Turkcell hatları şirket hattı özellikleri taşıyacak

Turkcell'in "İşten Paketler"iyle işveren, çalışanların bireysel hattına dakika ve internet paketi yükleyebilecek. Şirket açıklamasına göre, Turkcell tarafından uygulamaya konulan ve patenti için başvurusu yapılan "İşten Paketler" sayesinde işverenler, çalışanlarının bireysel Turkcell hatlarına tek tıkla şirketin ihtiyacına göre yurt içi ve yurt dışı dakika ya da internet paketi yükleyebilecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket açıklamasına göre, Turkcell tarafından uygulamaya konulan ve patenti için başvurusu yapılan "İşten Paketler" sayesinde işverenler, çalışanlarının bireysel Turkcell hatlarına tek tıkla şirketin ihtiyacına göre yurt içi ve yurt dışı dakika ya da internet paketi yükleyebilecek. İşten Paketler ile paketin geçerli olacağı süre de belirlenebilecek. Ayrıca, çalışanlar da kendi telefonlarını iş amaçlı kullanabilecek.


Firmaların yükleme yapabilmesi için çalışanlarının bireysel Turkcell numaralarını şirketlerine bildirmeleri ve firmanın bir kez tanımlama yapması yeterli olacak. İhtiyaca göre paketlerin dakika ve internet miktarlarındaki artış veya azalış firma yetkilisi tarafından, web üzerindeki Turkcell hesabından tek tuşla yapılabilecek.  Çalışanının işten ayrılması ya da artık gerek görülmemesi gibi durumlarda yüklenen paketler anında iptal edilebilecek.


İşten Paketler'de 150, 300 ve 500 dakikalık ses paketleri, 1, 2 ve 5 Gigabaytlık internet paketleri ve 30 dakika/30 Megabayt yurt dışı paket seçenekleri bulunuyor.




Kaynak:AA

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar