Birleşim Mühendislik, 7.8 milyon euroluk iş aldı

Birleşim Mühendislik (BRLSM), KAP'a yaptığı açıklamada Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile 7 milyon 850 bin euroluk iş anlaşması imzaladığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Birleşim Mühendislik (BRLSM), KAP'a yaptığı açıklamada Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile 7 milyon 850 bin euroluk iş anlaşması imzaladığını duyurdu.

Konuyla ilgili Birleşim Mühendislik'ten yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz Birleşim Mühendislik A.Ş. ile Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. arasında, Şişecam Kaposvar-Macaristan Cam Ambalaj Fabrikası Yapımı Projesi kapsamında bina mekanik tesisat işleri için 7.850.000 EURO+KDV olmak üzere bugün sözleşme imzalanmıştır. İşin süresi ise 12 ay olarak planlanmıştır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur."

BRLSM BIRLESIM MUH. ISITMA SOGUTMA HAVALANDIRMA SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 23.18
Satış 23.2
Değişim -0.02%
Son Değer 23.18
En yüksek 23.98
En düşük 23.1
Haftalık Değişim -16.3176%
Aylık Değişim -4.2148%
Yıllık Değişim -0.9401%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar