Borsa'da gong 1000 Yatırımlar Holding için çaldı

1000 Yatırımlar Holding bugün gerçekleştirilen gong töreni sonrası Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. BINHO hissesi ilk işlem gününde yüzde 10 primlenerek tavan oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

1000 Yatırımlar Holding bugün gerçekleştirilen gong töreni sonrası Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

BINHO hissesi ilk işlem gününde yüzde 10 primlenerek tavan oldu.

Talep toplaması 14-15 Kasım tarihlerinde 125,00 TL'den gerçekleştirilen arzda ilk işlem günü yüzde 10 ile tavan fiyatı olan hisse 137,5 TL'den işlem görüyor.

1000 Yatırımlar Holding AŞ, Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri, GO Sharing B.V., Meta Mobilite Enerji A.Ş., Algoritma Donanım ve Yazılım A.Ş. ve Altay Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama A.Ş. yatırımlarını içinde barındıran geniş portföyüyle sektörün önde gelen yatırım işletme şirketleri arasında yer alıyor.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş.’nin gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. CEO’su Kadir Can Abdik, Yönetim Kurulu Üyeleri Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Hüseyin Ardan Küçük, Haris Pojata, EC Yatırımlar Holding kurucusu Enver Çevik, A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Borsa İstanbul'da gerçekleştirildi.

5 ŞİRKET İLE FAALİYET GÖSTERİYOR

2022 yılında kurulan 1000 Yatırımlar Holding A.Ş, bünyesinde bulundurduğu BinBin, Meta, Algoritma, Altay Enerji ve Go Sharing olmak üzere ulaşım, yazılım ve enerji gibi farklı alanlarda hizmet sunan 5 şirket ile faaliyet gösteriyor. Bugün 500’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan şirket, çok uluslu mikromobilite platformu BinBin, yeni nesil enerji çözümü şirketleri Q Charge ve Altay Enerji, uluslararası arenada paylaşımlı e-bike ve e-moped çözümü sunan GoSharing, dünyaya yazılım ve teknoloji çözümleri sunan Algoritma ile küresel pazarda yeni ulaşım, enerji ve teknoloji çözümleri üretiyor.

ORTAKLARI ARASINDA EC YATIRIMLAR HOLDİNG DE VAR

Lydia Yatırım Holding’in iştiraklerinden EC Yatırımlar Holding’in de ortakları arasında bulunduğu 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.’nin 40 milyon TL sermayesi bulunuyor.  1000 Yatırımlar Holding, sermaye piyasalarında kurumsal yatırımları ile tanınan Enver Çevik’in kurucusu olduğu E.C Yatırımlar Holding A.Ş. ile Kadir Can Abdik, Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Hüseyin Ardan Küçük ve Haris Pojata ortaklığıyla kurulmuştu.

EC YATIRIMLAR HOLDİNG HAKKINDA

Enver Çevik’in kurucusu olduğu Lydia Yatırım Holding’in iştiraklerinden EC Yatırımlar Holding’in, gayrimenkul, ulaşım ve medya sektörleri başta olmak üzere çeşitli sektörlerde yatırımları bulunuyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Enver Çevik
Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar