​Borsada perde AFM için kapandı

Borsa İstanbul’dan KAP’a yapılan açıklamada, AFM Uluslararası Film Prodüksiyon’nun borsa pazarında çıkarıldığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde de Yapı Kredi Sigorta için aynı karar verilmişti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Borsamız Yönetim Kurulunun 20/03/2014 tarihli toplantısında, AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş. (Şirket) nin büyük ortağı Mars Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği A.Ş. tarafından tüm aktif ve pasifleriyle bir kül halinde devralınması suretiyle birleşme işlemi nedeniyle Şirketin tasfiyesiz infisahına ilişkin Genel Kurul kararı tescil edildiğinde, Kotasyon Yönetmeliği'nin 24. maddesinin (f) bendi gereğince paylarının sürekli olarak işlem görmekten men edilerek Borsa kotundan ve Borsa Pazarlarından çıkarılmasına karar verilmiş ve konu aynı tarihte Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ilan edilmiştir.



Şirket tarafından, 31/03/2014 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantısında alınan kararların 03/04/2014 tarihinde tescil edildiği Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanmış olup, Şirketin işlem sırası 03/04/2014 tarihinde ikinci seans öncesinde kapatılmış ve Şirket payları 04/04/2014 tarihinden geçerli olmak üzere Borsamız kotundan ve pazarlarından çıkarılarak işlem görmekten sürekli olarak men edilmiştir.”

Kategoriler Gündem
Yorumlar