Diriteks Tekstil'den sosyal medya manipülasyonu şikayeti

Diriteks Tekstil, sosyal medya uygulaması Telegram üzerinden manipülatif gruplar kurduğu iddiasıyla Aykut Özkan, Murat Zorlu ve İlhan Aslan adlı kişiler hakkında şikayette bulunma kararı aldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili şirketten yapılan KAP açıklaması şöyle:

'Sirketimiz hakkinda telegram isimli sosyal medya platformunda manipülatif gruplar kuran ve kucuk yatirimcilari yaniltan Aykut Özkan, Murat Zorlu, İlhan Aslan hakkinda ilgili kamu otoritesine şikayet ve inceleme yapılması talebinde bulunulacaktır, telegram gruplarinda bu faaliyetlere katilanlar hakkinda sorusturmanin derinlestirilimesine donuk deliller bu dosyaya eklenmistir.'

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar