E-Data hisse kodu ne fiyatı ne kadar? Halka arz fiyatı ne kadar?

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı sürüyor. Son olarak SPK, E-Data halka arzına onay verdi. Öte yandan yatırımcılar E-Data halka arzı ne zaman? E-Data hisse kodu ne? E-Data hisse fiyatı ne kadar? gibi aramalar yapıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'da bir şirket daha halka arz oluyor. Meditera'nın ardından son olarak E-Data'nın halka arzına SPK'dan onay çıktı.

Yatırımcılar bu haberin ardından E-Data halka arzı ne zaman? E-Data hisse kodu ne? gibi aramalarla hisseye ilgi gösteriyor.

E-DATA HALKA ARZI NE ZAMAN?

Her bir pay için 6 TL fiyattan gerçekleştirilecek halka arz 29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

E-DATA HİSSE KODU NE?

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla EDATA.HE (ikincil piyasada işlem kodu EDATA.E olacaktır) işlem sırasında satışa sunulacak. Kurumlar ile şirket arasında halka arz başarısına ilişkin herhangi çıkar ilişkisi bulunmamaktadır.

E-DATA HİSSE FİYATI NE KADAR?

SPK'dan gelen açıklamaya göre, E-Data hisse başına 6 liradan halka arz edilecek. Mayıs ayında halka arz olmayı hedefleyen E-Data Teknoloji çıkarılmış sermayesini 32.000.000 Tl’den 42.000.000TL’ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 10.000.000 TL nominal değerli payı halka arz edecek. Halka arz sonrası sermayeye oranı %23,81 olacak.

E-DATA HALKA ARZI EŞİT DAĞITIM MI?

Halka arz edilecek paylar için 2 (iki) iş günü boyunca sabit fiyatla talep toplanması planlanmaktadır. Yöntem olarak yurtiçi bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi kullanılacaktır.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar