EC Yatırımlar Holding'in ortaklığındaki 1000 Yatırımlar Holding halka arz oluyor

Sermaye piyasalarında kurumsal yatırımları ile tanınan Enver Çevik’in kurucusu olduğu EC Yatırımlar Holding A.Ş.’nin ortaklığındaki 1000 Yatırımlar Holding halka arz oluyor. 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.’nin bünyesinde BinBin, GO Sharing, Q Charge, Algoritma ve Altay Enerji şirketleri bulunuyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Lydia Yatırım Holding’in iştiraklerinden EC Yatırımlar Holding’in de ortakları arasında bulunduğu 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.’nin 40 milyon TL sermayesi bulunuyor. Şirketin halka arz edilecek hisseleri için 14-15 Kasım 2023 tarihlerinde talep toplanacak.

1000 Yatırımlar Holding, sermaye piyasalarında kurumsal yatırımları ile tanınan Enver Çevik’in kurucusu olduğu E.C Yatırımlar Holding A.Ş. ile Kadir Can Abdik, Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Hüseyin Ardan Küçük ve Haris Pojata ortaklığıyla kurulmuştu.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş tarafından halka arz yoluyla ihraç edilecek yeni paylar ile elde edilecek fon, ağırlıklı olarak şirketin devam eden yatırımlarının sonuçlandırılması, alternatif sektörlerin araştırılarak yatırım yapılması, hizmet kapasitesi, kalitesi ve çeşitliliğini arttırmaya yönelik mal ve hizmet alımlarında kullanılacak.

EC YATIRIMLAR HOLDİNG HAKKINDA

Enver Çevik’in kurucusu olduğu Lydia Yatırım Holding’in iştiraklerinden EC Yatırımlar Holding’in, gayrimenkul, ulaşım ve medya sektörleri başta olmak üzere çeşitli sektörlerde yatırımları bulunuyor.

1000 YATIRIMLAR HOLDİNG AŞ

2022 yılında kurulan; ulaşım, yazılım ve enerji gibi farklı sektörlerde çözümler üreten 1000 Yatırımlar Holding AŞ, büyüyen şehirlerin ve değişen dünyanın sorunlarına akılcı çözümler ararken gücünü yeniliğe olan merakından ve sürekli gelişime bağlılığından alıyor. 1000 Yatırımlar Holding’in bünyesinde BinBin, Meta, Algoritma şirketleri yer alıyor.

LYDİA YATIRIM HOLDİNG’İN FELSEFESİ

Enver Çevik’in kurucusu olduğu Lydia Yatırım Holding’in felsefesi ise milli ve yerli bakış açısını günümüz küresel ekonomik dinamikleriyle birleştirerek büyümeyi sürekli kılmak. 21.yüzyılın beraberinde getirdiği yeni dünya düzenini, iş yapış modeline entegre etmeyi hedef edinen Lydia Yatırım Holding, insanı odak noktasına almış durumda. Lydia Yatırım Holding’in yenilenebilir enerji gayrimenkul, finans, medya, ulaşım, sağlık ve teknoloji alanlarında yatırımları bulunuyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar