Europower Enerji'den 2.9 milyon dolarlık sözleşme

Europower Enerji (EUPWR), Uludağ Elektrik Dağıtım ihalesini kazandığını KAP'a yaptığı bildirim ile duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Europower Enerji (EUPWR), Uludağ Elektrik Dağıtım ihalesini kazandığını KAP'a yaptığı bildirim ile duyurdu.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"20/03/2024 tarihli Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde, şirketimizin ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından gerçekleştirilen UEDAŞ 24-110 ihale kayıt numaralı ‘'UEDAŞ 2024 YILI 6. ETAP YATIRIM MALZEMELERİ ALIMI (BETON KÖŞK-HÜCRE) İŞİ'' konulu ihaleye girdiği ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti.


ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Satınalma ve Sözleşmeler Direktörlüğü, ilgili iş için şirketimize sözleşme davetinde bulunmuştur. Kurum ile sözleşme 5 (Beş) iş günü içerisinde imzalanacaktır.


Sözleşme baz bedeli KDV hariç 2.920.000, -USD'dir. (İki milyon dokuz yüz yirmi bin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile ihale baz bedeli 93.440.000, -TL'dir.)"

 

EUPWR EUROPOWER ENERJI VE OTOMASYON TEKNOLOJILERI SANAYI TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 152
Satış 152.1
Değişim -4.7%
Son Değer 152
En yüksek 157
En düşük 151.9
Haftalık Değişim -2.9993%
Aylık Değişim 2.0134%
Yıllık Değişim -6.1728%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar