Europower'dan araç sarj ünitesi yatırımı

Europower Enerji, (EUPWR)'nin yüzde 60 bağlı ortaklığı Peak PV Solar Teknolojileri elektrikli araç şarj üniteleri üretimine başladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimizin %60 bağlı ortaklığı ve Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin dolaylı bağlı ortaklığı PEAK PV SOLAR TEKNOLOJİLERİ A.Ş., 11-22 kW AC Araç Şarj Ünitelerinin ve 60-480 kW aralığında DC Araç Şarj Ünitelerinin, ADDMORE marka olarak,  seri üretimine başlamıştır.

2024 yılının 2. yarısında, ülkemizin ihtiyacının büyük bir kısmını sağlayacak ve yurtdışı pazarlara da satışı gerçekleştirecek kapasiteye ulaşılacaktır.

PEAK PV SOLAR, AC/DC Araç Şarj Üniteleri üretimi konusunda lider olmayı hedeflemektedir. Şirketin 2025 yılı için ciro beklentisi 40 milyon USD'dir. (Kırk milyon, Amerikan Doları)"

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa KAP Haberleri
Yorumlar