Fenerbahçe Bursaspor maçı saat kaçta hangi kanalda CANLI (FB-BURSA)

Fenerbahçe Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Fenerbahçe Bursaspor maçı (FB-Bursa) özet ve golleri burada olacak. ATV canlı yayın maç izle... Fenerbahçe Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Fenerbahçe Bursaspor maçı (FB-Bursa) özet ve golleri burada olacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fenerbahçe Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Fenerbahçe Bursaspor maçı (FB-Bursa) özet ve golleri burada olacak. ATV canlı yayın maç izle... Fenerbahçe Bursaspor maçı 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor'u konuk edecek  sarı-lacivertliler, turu geçerse kupa tarihinde 16. kez finale yükselecek. Kupayı 6 kez müzesine götüren "Sarı Kanaryalar", son 10  sezonda 6 kez final oynadı. Fenerbahçe ile Bursaspor, Türkiye Kupası'nda  18. randevuya çıkacak


ATV CANLI YAYIN FB BURSA MAÇI 


Fenerbahçe Bursaspor maçı ile Türkiye Kupası rövanş mücadelesi oynanacak. Galatasaray'ın ardından finale kalmak isteyen Fenerbahçe sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Peki Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak. İşte takımların analizleri ve istatistikleri


STAT: Şükrü Saracoğlu


SAAT: 20.30


YAYIN: ATV


HAKEM: Bülent Yıldırım


MUHTEMEL 11'LER


FENERBAHÇE


Mert Günok, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir irtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Diego Ribas, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Moussa Sow


BURSASPOR


Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, Serdar Aziz, Aziz Behich, Ozan Tufan, Fernando, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu


Yeni sezonda İsmail Kartal'la değil dünyaca ünlü bir hocayla çalışmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün kapısını çaldı. İddia edilenin aksine Aziz Yıldırım kafasındaki Alman çalıştırıcının Borussia Dortmund efsanesi Jurgen Kloop değil, daha önce de Fenerbahçe'de görev yapan Löw olduğu ortaya çıktı. Aziz Yıldırım, bizzat göreve getirdiği ve gönderdiği bir teknik direktör olan Löw'ü uzun zamandır yeniden takımın başına geçirmek istiyor, ancak bir türlü uygun şartlar oluşmuyordu. FIFA 2014'te Almanya'yı şampiyonluğa taşıyan ve yeni sözleşme uzatan Löw'ü milli görevinden caydıramayan Yıldırım, tecrübeli hocaya bu sefer yeni bir teklif yaptı.


Son söz Almanya'nın


Löw'den Almanya Milli Takımı'nı bırakmasını istemeyen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Teknik Direktörlük görevini de birlikte yürütmesini talep etti. Sarı-lacivertlilerden gelen son iki teklifi milli takım nedeniyle geri çeviren Löw, bu yeni talep üzerine düşünmek için zaman istedi. Löw'ün Aziz Yıldırım'ın teklifine sıcak baktığı, Alman Futbol Federasyonu'ndan onay çıkması halinde Fenerbahçe'yi çalıştıracağı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Löw'ün yardımcısı olarak düşündüğü isim de yabancı değil. Yeni sezonda teknik direktörlükten ayrılmaya kararlı olan İsmail Kartal'a yakın arkadaşı Löw'le birlikte çalışması teklif edilecek. Kartal'ın alternatifleri ise Almanya geçmişi olan eski Fenerbahçeliler Tayfun Korkut ile Ümit Özat. > M.Emin Uluç


Jesus iddiası sürüyor


Fenerbahçe, Joachim Löw'ün peşine koşarken, Portekiz basını sarı-lacivertlilerin Jorge Jesus'tan vazgeçmediğini öne sürüyor. Sezon sonunda görevi bırakacak olan 60 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı için Fenerbahçe'nin yanı sıra Milan'ın da devrede olduğu belirtiliyor.


Diego gitmiyor


Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan Diego'nun durumuna menajerliğini yapan babası açıklık getirdi. Djair Ribas, “Diego sözleşmesi bitene kadar kalmak istiyor. Ama Fenerbahçe ile oğlumu isteyen bir takım arasında görüşme varsa benim bilgim yok” şeklinde konuştu.


“Tribün çok zor!”


Cezası nedeniyle İstanbul Başakşehir maçında oynamayacak olan Gökhan Gönül, “Arkadaşlarımı yalnız bırakacağım için üzgünüm. Tribünde oturmak çok kötü. Çünkü elinizden bir şey gelmiyor. Ama benim yerime oynayacak arkadaşım da en iyisini yapacaktır” diye konuştu.


Fener'de 3 belirsiz


F.Bahçe'de Caner, Volkan Demirel ve Egemen dünkü idmana katılmadı. Bu üç oyuncunun, kupadaki Bursa maçında oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor. Sakatlığı sebebiyle takımla birlikte antrenmanlara çıkamayan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike ise idmanlara başladı.


Spor Toto Süper Lig'de, bitime iki hafta kala oluşan puan durumu borsadaki futbol kulüplerinin hisse senetlerinde inanılmaz fiyat hareketlerine yol açıyor. Ligde en yakın rakibinin 3 puan önüne geçen ve şampiyonluk için büyük avantaj sağlayan Galatasaray'ın hisselerindeki yükseliş devam ederken, bu kervana dün Fenerbahçe de katıldı. Mersin İdmanyurdu deplasmanında kaptan Emre'nin 90+2'de attığı golle üç puan alan, Beşiktaş'ın da pazartesi akşamı yenilmesiyle ikincilikteki yerini sağlamlaştıran F.Bahçe'nin hisseleri dün yüzde 17.7 yükselerek 46.90 liraya çıktı. F.Bahçe'nin 996 milyon 250 bin lira olan piyasa değeri, bir günde 176 milyon 250 bin yükselerek 1 milyar 172 milyona çıktı. Bu süreçte piyasa değerindeki artış ise 243 milyon lira oldu. Ligi ikinci sırada bitirmesi halinde Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynacak olan Fenerbahçe'nin gelirlerinde artış bekleniyor. 


CİMBOM İKİYE KATLADI 


Ligde liderliğini perçinlediği 13 Mayıs'tan sonra borsada hızla yükselişe geçen, G.Saray şovuna dün de devam etti. G.Saray dün yüzde 19.3 ile borsada en fazla değer kazanan hisse oldu. Takımın piyasa değeri bir günde 136.4 milyon lira artarak 843.1 milyona çıktı. G.Saray hisselerinde 14 Mayıs'tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 90'a ulaştı. 13 Mayıs'ta 20.50 TL olan hisseler, dün 38.95 TL'ye ulaşırken, bu süreçte piyasa değeri de 400 milyon lira arttı. Ligde son üç haftada aldığı başarısız sonuçlarla üçüncü sıraya gerileyen Beşiktaş'ın hisseleri dün yüzde 3.12 oranında değer kaybetti. (Türkiye)

Kategoriler Gündem
Yorumlar