Galatasaray: Hacizler kaldırıldı

Galatasaray Kulübü, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile imzaladığı  yeniden yapılandırma anlaşması sonucu, kulübün gayrimenkulleri ve  hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Galatasaray Kulübü, GSRAY gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı.

BU HABER GSRAY HİSSESİNİ NASIL ETKİLER? (TIKLA)

Galatasaray'ın internet sitesinde yer alan duyuruda şöyle denildi:

"Galatasaray Spor Kulübü için mali açıdan son derece önemli olan  yapılandırma sürecinin ön koşulları 30.12.2019 itibariyle  tamamlanarak, Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi yeniden Kulübümüze  kazandırılmıştır. Ayrıca bu yapılandırma ile birlikte Kulübümüzün  gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizler de  kaldırılmıştır."

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar