Galatasaray ile Socar'dan sponsorluk anlaşması

Galatasaray, 2023-2024 sezonunda enerji ve Erkek Futbol Takımı Avrupa Kupası maçlarının forma göğüs sponsorluğu kapsamında SOCAR ile anlaştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Galatasaray, 2023-2024 sezonunda enerji ve Erkek Futbol Takımı Avrupa Kupası maçlarının forma göğüs sponsorluğu kapsamında SOCAR ile anlaştı.

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz, Galatasaray Spor Kulübü ve SOCAR Turkey Enerji A.Ş. arasında, toplam 3 (üç) sezon için geçerli olacak şekilde bir Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları Sözleşmesi imzalanmıştır. 

SOCAR Turkey Enerji A.Ş., işbu Sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için EURO 5.000.000 + KDV olmak üzere toplamda EURO 15.000.000 + KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır."

 

 

GSRAY GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 8.68
Satış 8.7
Değişim 0.07%
Son Değer 8.69
En yüksek 8.86
En düşük 8.57
Haftalık Değişim -9.0052%
Aylık Değişim -1.362%
Yıllık Değişim 37.9365%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar