Garanti Bankası'na ret - 01 Eylül 2016

Garanti Bankası'nın Rekabet Kurulu cezası ile ilgili temyiz başvurusu reddedildi... Garanti Bankası'nın Rekabet Kurulu cezası ile ilgili temyiz başvurusu reddedildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti Bankası'nın Rekabet Kurulu cezası ile ilgili temyiz başvurusu reddedildi.

   


Garanti Bankası A.Ş. tarafından konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:


"Rekabet Kurulu'nun Bankamıza idari para cezası verilmesine dair kararına karşı, Bankamızca Ankara 2. İdare Mahkemesi nezdinde açılan iptal davasının Bankamız aleyhine sonuçlandığı  ve anılan karara karşı Danıştay nezdinde temyiz başvurusunda bulunulduğu duyurulmuştu.


Danıştay 13. Hukuk Dairesi'nin 2015/2447 Esas, 2015/4606 Karar sayılı kararı ile temyiz başvurumuz reddedilmiştir. Karar tarafımızca tebellüğ edilmiş olup, söz konusu karara karşı 01.07.2016 tarihinde karar düzeltme  yoluna gidilmiştir." 


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar