GESAN 212 milyon TL'yi kasasına koydu

Girişim Elektrik, TAV Sera Ankara Adi Ortaklığı ile "Ankara Esenboğa Havalimanı Genişleme ve İyileştirme Projesi Teknik Blok ve Kule ile Hangar Binaları Mekanik & Elektrik İşleri" konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı. GESAN bu sözleşmeyle birlikte 212 milyon lirayı kasasına koydu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Girişim Elektrik (GESAN), TAV Sera Ankara Adi Ortaklığı ile "Ankara Esenboğa Havalimanı Genişleme ve İyileştirme Projesi Teknik Blok ve Kule ile Hangar Binaları Mekanik & Elektrik İşleri" konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı. GESAN bu sözleşmeyle birlikte 212 milyon lirayı kasasına koydu.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz, TAV SERA ANKARA ADİ ORTAKLIĞI ile ‘'ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANI GENİŞLEME VE İYİLESTİRME PROJESİ TEKNİK BLOK VE KULE VE HANGAR BİNALARI MEKANİK & ELEKTRİK İŞLERİ'' için anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli KDV hariç 3.566.479, -Euro + 94.752.717, -TL toplamıdır. (Üç milyon beş yüz altmış altı bin dört yüz yetmiş dokuz, Euro + Doksan dört milyon yedi yüz elli iki bin yedi yüz on yedi, Türk Lirası)

Güncel baz Euro/TL kuru ile anlaşma bedeli toplamı KDV hariç 212.268.200 TL'dir."

 

GESAN GIRISIM ELEKTRIK SANAYI TAAHHUT VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 70.6
Satış 70.7
Değişim 0.1%
Son Değer 70.6
En yüksek 71.3
En düşük 70.4
Haftalık Değişim -0.773%
Aylık Değişim -0.6333%
Yıllık Değişim 6.006%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar