Goldman Sachs: Büyük hisse satışları başladı

Goldman Sachs, Haziran ayında hedge fonlarının Avrupa ve ABD teknoloji, medya ve telekomünikasyon (TMT) şirketlerinin hisselerinde büyük satışlar gerçekleştirdiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Avrupa hisse senetlerinde, Fransa'daki erken seçim çağrısıyla sarsılan finans piyasaları nedeniyle hem uzun pozisyonların çözülmesi hem de kısa pozisyonların eklenmesiyle büyük çıkışlar yaşandı.

ABD teknoloji hisselerinde ise hedge fonları, sektörün yılın ilk yarısındaki güçlü rallisinin ardından 2016'dan bu yana en hızlı satışları gerçekleştirdi.

Bu gelişmeler, hedge fonlarının küresel hisse senedi piyasalarındaki stratejik değişikliklerini ve yatırımcıların piyasalardaki belirsizliklere nasıl tepki verdiğini gösteriyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar