Günün önemli şirket ve sektör haberleri

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şu şekilde:

  • AKENR: Akenerji, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 171mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 2.028mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %87 azaldı.
  • AKSGY: Akiş GYO, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 509mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 350mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %39 azaldı.
  • AKFGY: Akfen GYO, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 260mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 179mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %22 arttı.
  • AKMGY: Akmerkez GYO, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 94mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 56mn TL net parasal kayıp oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %25 arttı.
  • BOSSA: Bossa, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 273mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 126mn TL net parasal kazanç oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %43 azaldı.
  • CWENE: Şirket, 3,7 milyon USD tutarında yeni GES kurulumu siparişi aldığını açıkladı.
  • EUPWR: Şirket, %200 oranında sermaye artırımı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.
  • GESAN: Girişim Elektrik, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 34mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 477mn TL net parasal kayıp oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %59 azaldı.
  • KBORU: Kuzey Boru, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını 161mn TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net karda, enflasyon düzeltmesinden kaynaklanan 40mn TL net parasal kayıp oldu. Açıklanan net kar rakamı, bir yıl önceki yılın aynı dönemine göre %104 arttı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa KAP Haberleri
Yorumlar