ACSEL eski günlerine geri mi dönüyor?

Güne 38,55 TL fiyatla başlayan ve yüzde 5,89 artışla seans sonunda 39,55 TL’ye kadar yükselen ACSEL hisseleri eski günlerine mi dönüyor? ... İlk seansa 38,55 TL fiyattan işlem görerek başlayan ACSEL hisseleri, seansı 39,55 TL tavan fiyattan kapattı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İlk seansa 38,55 TL fiyattan işlem görerek başlayan ACSEL hisseleri, seansı 39,55 TL tavan fiyattan kapattı. Toplam lot ise ilk yarıda 22 bin 212 olarak kaydedildi. Şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan herhangi bir özel durum açıklaması olmamasına rağmen hissede yaşanan bu yükseliş yatırımcıların kafasını karıştırıyor. Hissede gözlenen bu ani ve hızlı yükseliş üzerine şirket tarafından KAP’a açıklama iletilmesi beklenmesine rağmen şu ana kadar şirketten herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu yükselişin SPK denetçilerine ve BİST Denetim ve Gözetim Kurulu’na nasıl takılmadığı da merak edilen konuların başında geliyor. 


ACSEL’de kusursuzmuşçasına gözüken fırtına hortuma mı dönecek? Hiç belli değil!


Hatırlanacağı üzere geçmişte; çok değil 1-2 yıl önce ACSEL hisseleri adeta roket gibi fırlayarak 195 TL’ye kadar çıkmıştı ve birçok yatırımcı da bu durumdan mağdur olmuştu.


Nasıl oluyor da geçmişte şaibeli bir şekilde 195 TL fiyatları gören ACSEL hisselerinde tekrar eden bu akıl almaz işlemlere hala kimse dur demiyor! ACSEL tahtasında olduğu iddia edilen oyuncuların yeni bir vurgun peşinde koştukları bu kadar aşikârken yetkililerin bu hissede yaşanan ilginç hareketler karşısında kayıtsız kalması ise yatırımcıların kafasını karıştırmaya devam ediyor.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar