ACSEL'de sular durulmuyor

ACSEL, günü 38.80 TL fiyatla 7600 lot işlem hacmiyle kapattı. Güne 38,55 TL fiyatla başlayan ve yüzde 5,89 artışla ilk seansı 39,55 TL’den kapatan ACSEL hissleri, gün içindeki hareketliliğiyle dikkat çekti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Güne 38,55 TL fiyatla başlayan ve yüzde 5,89 artışla ilk seansı 39,55 TL’den kapatan ACSEL hissleri, gün içindeki hareketliliğiyle dikkat çekti. Bugün yüzde 3.88 değer kazanan ACSEL hisseleri, seansı 38.80 TL fiyatla 7600 lot işlem hacmiyle kapattı. Seans sonunda toplam lot ise 29.812 olarak kaydedildi. 
Şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan herhangi bir özel durum açıklaması olmamasına rağmen gün içinde yaşanan bu yükseliş yatırımcının kafasını karıştırıyor. Hissede gözlenen bu ani ve hızlı yükseliş üzerine şirket tarafından KAP’a açıklama iletilmesi beklenmesine rağmen şu ana kadar şirketten herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu yükselişin SPK denetçilerine ve BİST Denetim ve Gözetim Kurulu’na nasıl takılmadığı da merak edilen konuların başında geliyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar