Halkbank davasında ara duruşma ve jürili duruşmaların takvimi belirlendi

New York'taki Halkbank davasında ara duruşma ve jürili duruşmaların takvimi belli oldu. Öte yandan Hakim Richard Berman, Halkbank’ın jürili duruşmalarının 2022  yılında yapılması talebini de kabul etmedi

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

15 Ekim 2019’da New York Güney Bölgesi Başsavcılığı tarafından  Halkbank aleyhine başlatılan davada ara duruşma ve jürili duruşmaların  takvimi belirlendi.

Amerikanın Sesi Radyosunun internet sitesinde yer alan habere  göre, Halkbank, avukatları Robert M. Cary,Simon A. Latcovich,James W. Kirkpatrick ve Damayanti Desai aracılığıyla davanın görüldüğü New York  Güney Bölgesi Federal Mahkemesine sunduğu dilekçede reddi hakim  talebinde bulundu.

Hakim Richard Berman, Halkbank’ın jürili duruşmalarının 2022  yılında yapılması talebini de kabul etmedi. Hakim Berman, Halkbank  davasında jürili duruşmaların 1 Mart 2021 yılında başlamasına hükmetti.

Hakim Berman, Halkbank’ın seri duruşmalarında yer alacak 12 jüri  üyesinin ise 23 Şubat tarihinde belirleneceğini, jürili duruşmalar  öncesinde yapılacak yazılı başvuruların 21 Aralık tarihinde sona  ereceği ve son ara duruşmanın ise 14 Ocak 2021’de yapılacağını  kaydetti.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar