Halkbank’ın katılacağı ilk duruşma 31 Mart'a ertelendi

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde dün yapılacağı açıklanan Halkbank duruşması ertelendi. 31 Mart’ta yapılacak duruşmada Halkbank’ı King & Spalding hukuk firmasına bağlı avukatlar Andrew Hruska, William Johnson ve Jacob Gerber savunacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Amerikanın Sesi Radyosundan Can Kamiloğlu'nun haberine göre,  Halkbank’ın avukatlarından Andrew C. Hruska, New York Güney Bölgesi  Federal Mahkemesi’ne haftasonu yaptığı başvuruda daha önce duruşmaya katılmaları için müvekkillerinin kendilerine yetki vermesine rağmen Türk hukukuna göre bu yetkinin yönetim kurulu kararıyla olması gerektiğini kaydederek duruşmaya tam yetkili olarak katılabilmeleri için yönetim kurulu kararı gerektiğini belirtti.

Avukat Hruska mahkemeye sunduğu dilekçede, Halkbank Yönetim Kurulu’nun 27 Mart’ta toplanacağını ve Türk hukukuna göre ABD’de duruşmalara katılmaları için yönetim kurulundan tam yetki belgesi alabileceklerini belirterek, bugün yapılacağı açıklanan duruşmanın 31 Mart tarihine ertelenmesini talep etti.

Halkbank avukatı Hruska’nın dilekçesini değerlendiren yargıç Richard Berman, talebi kabul edip duruşmanın 31 Mart tarihinde sabah 9.30’da yapılmasına karar verdi.

31 Mart’ta yapılacak duruşmada Halkbank’ı King & Spalding hukuk firmasına bağlı avukatlar Andrew Hruska, William Johnson ve Jacob Gerber savunacak.

HALKB TURKIYE HALK BANKASI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 17.01
Satış 17.02
Değişim 0.41%
Son Değer 17.02
En yüksek 17.23
En düşük 16.37
Haftalık Değişim 3.2766%
Aylık Değişim 4.4812%
Yıllık Değişim 42.0701%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar