İki hissede hedef fiyatını belirledi

Yapı Kredi Yatırım, AKSA-Aksa Akrilik ve EREGL-ERDEMİR hissesi için hedef fiyatlarını belirledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yapı Kredi Yatırım, AKSA-Aksa Akrilik için hedef fiyatını 108 TL, tavsiyesini "al" olarak korudu.

Raporda yer alan detaylar şöyle:

"Aksa Akrilik <AKSA TI> iştiraki DowAksa’da kapasite artırımını tamamladı. Yeni kapasite artışıyla DowAksa’daki karbon elyaf kapasitesi 6bin ton/yıl’dan 9bin ton/yıl’a çıktı. Piyasanın bu habere hafif olumlu tepki vermesini bekleriz. AKSA Akrilik için 108TL fiyatlı AL tavsiyemizi koruyoruz."

Yapı Kredi Yatırım, EREGL-ERDEMİR için hedef fiyatını 43.5 TL, tavsiyesini "tut" olarak korudu.

"İskenderun Demir Çelik <ISDMR TI, EREGL TI> tesislerinde üretim deprem öncesi seviyeye ulaşmıştır. Deprem nedeniyle Isdemir tesislerinde üretime ara verilmişti, tesisteki üretim kademeli olarak arttırılarak deprem öncesi seviyeye ulaşmıştır. 1Ç’de İsdemir’de satış hacimlerinin geçen seneye göre %50 düştüğünü tahmin ediyoruz. EREGL için 43,5TL hedef fiyat ile TUT tavsiyemizi koruyoruz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar