İsdemir'den üretim açıklaması

7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından üretime ara veren İskenderun Demir Çelik AŞ'den (ISDMR) kademeli ve kontrollü olarak üretime başlandığı bildirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle:

"13.02.2023 ve 17.02.2023 tarihli özel durum açıklamalarımızda Şirketimizin üretim tesislerinde deprem felaketi nedeniyle durum tespit çalışmalarının yürütüldüğü ve üretime ara verildiği belirtilmiştir.


İsdemir'de kademeli ve kontrollü bir şekilde üretime yeniden başlanmış olup deprem öncesi üretim seviyelerine ulaşılmıştır. Sigorta ekspertiz ve hasar tespit çalışmaları devam etmektedir ve daha önceki açıklamalarımızda paylaşıldığı üzere Şirketimizin deprem kaynaklı oluşacak hasarları sigorta teminatı kapsamındadır.

 

 

Konuya ilişkin gelişmeler olması halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır."

ISDMR ISKENDERUN DEMIR ve CELIK A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 38.24
Satış 38.26
Değişim 0.44%
Son Değer 38.24
En yüksek 38.34
En düşük 37.82
Haftalık Değişim -1.5447%
Aylık Değişim 3.6314%
Yıllık Değişim 12.1009%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar