JPMorgan, Sabancı hissesinde hedef fiyatını yükseltti

JPMorgan'ın CEEMEA Equity Research bölümü tarafından bugün yayınlanan araştırma notunda, Sabancı Holding için tavsiye "ağırlığını artır" olarak korunurken herde fiyat 58,90 TL'den 142 TL'ye yükseltildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

JPMorgan araştırma notunda yaptığı değerlendirmede, 'Bu notta, yatırımcılar tarafından hafife alınan cazip bir değerleme fırsatı sunduğuna inandığımız üretim varlığının derinlemesine bir incelemesini yapıyoruz' denildi.

Raporun devamı şu şekilde:

"Sabancı hisseleri mevcut NAV'a göre %32 iskonto ve 24E F/K2,4x ile işlem görüyor. Değer önerisine iki şekilde bakıyoruz; Sabancı yatırımcılarının Akbank hisselerini mevcut piyasa değerinin neredeyse yarısına satın alması ya da Türkiye'nin en büyük özel enerji üretimi ve yenilenebilir enerji oyununu sıfır zımni değerle satın alması. Bunun yanı sıra üretim varlığına derinlemesine bir bakış olarak, Enerji SA Üretim, varlıkları yeni tahminler yeniden değerliyoruz. Ağırlığını artır-OW notumuzu yineliyor ve Aralık 2025 için fiyat hedefimizi 142 TL'ye yükseltiyoruz, bu yüzde 93 yükseliş potansiyeline işaret ediyor."

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar