Kervansaray'da Zeynep Tümer'in payları üzerindeki tedbir kaldırıldı

Kervansaray Yatırım Holding'de Zeynep Tümer'in hisseleri için verilen tedbir kararı mahkemece kaldırıldı ve itirazlar da reddedildi. Kervansaray Yatırım Holding, ana hissedarı Zeynep Tümer'in payları üzerindeki tedbir kararının kaldırılması hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kervansaray Yatırım Holding, ana hissedarı Zeynep Tümer'in payları üzerindeki tedbir kararının kaldırılması hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, "21.06.2016 tarihli özel durum açıklamamızda; Zorunlu çağrı yükümlülüğünü yerine getirmediği iddiasıyla ana hissedarımız Zeynep Tümer, bağlı ortaklığımız Bahar Döşem Teks. San ve Tic. A.Ş. ve Şirketimiz aleyhine bazı yatırımcılarımız tarafından açılan aynen ifa davasında, Zeynep Tümer adına kayıtlı 395.196.660.000 adet şirketimiz payı için tedbir kararı alındığını ve uygulandığını, söz konusu tedbir kararının kaldırılmasına yönelik hukuki itirazlarımız ilgili mahkemeye yapıldığını duyurmuştuk.



Mahkemeye yapılan itirazlar neticesinde; Zeynep Tümer adına kayıtlı 395.196.660.000 adet şirketimiz payı için verilen tedbir kararının mahkemece kaldırılmasına karar verilmiş olup söz konusu ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına ilişkin karara davacıların yaptığı itiraz istinaf mahkemesince ret edilerek tedbirin kaldırılması kararı kesinleşmiştir" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar