Mehmet Şimşek'ten ekonomide kararlılık mesajı

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına yönelik bir açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir. Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz' ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kredi kartı kullanımlarında taksit uygulamasının kaldırılmasına ilişkin hayata geçirilmiş herhangi bir düzenleme bulunmadığını açıklamıştı.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi. Şimşek sosyal medya platformu 'X'te yaptığı açıklama da şu ifadeleri kullandı.

"Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır.

Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları net bir şekilde ortaya koyduk. Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir. Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz."

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar