Migros'tan GES yatırımı hamlesi

Migros tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada yenilebilir enerji projeleri kapsamında Malatya'da 16 MWp kurulu güce sahip Güneş Enerjisi Santrali kurulmasına karar verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili Migros'tan KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimizin uzun vadeli sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlayacak yenilenebilir enerji projeleri kapsamında, Malatya ilinde yaklaşık 16 MWp kurulu güce sahip Güneş Enerjisi Santrali kurulması için iş birliğine gidilmiştir. Enerji Performans Sözleşmesi iş modeli ile, yaklaşık 300'ü aşkın mağazanın elektrik tüketimine denk temiz enerji üretecek olan ve yaklaşık 6 ayda kurulumu öngörülen tesisin, 2024 yılı başında devreye alınması planlanmaktadır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar