Model portföyünde değişiklik yaptı

Deniz Yatırım, Tofaş'ı 99,60 TL hedef fiyat tavsiyesi ile model portföyüne eklerken, Turkcell'i model portföyünden çıkardı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Deniz Yatırım, Tofaş'ı 99,60 TL hedef fiyat tavsiyesi ile model portföyüne eklerken, Turkcell'i model portföyünden çıkardı.

Raporda yer alan detaylar şöyle:

TOASO’yu Model Portföyümüze ekliyoruz. Hisseyi 99.60 TL 12 aylık hedef fiyat önerisiyle 15 Nisan itibarıyla Model Potföyümüze dahil ediyoruz.

Tofaş'ı sektördeki güçlü konumu, sağlam iş modeli, çip krizinde yaşanan sıkıntıların yılın 2. yarısında azalmaya başlayacağı beklentisi, henüz detayları belli olmamasına karşılık Stellantis’ten gelebilecek olası yeni projeler, artan yurt içi payı ve Euro cinsinden güçlü gelir yapısı dolasıyla beğeniyoruz.

Bu kapsamda TOASO’yu 2022 yılı genel gözden geçirme sürecimiz kapsamında Model Portföyümüze ekliyoruz.

TCELL’i Model Portföyümüzden çıkarıyoruz. Hisse, Model Portöyümüze dahil ettiğimiz 16 Kasım 2021 tarihinden bu yana nominal bazda %31, rölatif ise %-10 performans gösterdi. Kar realizasyonu düşüncesi ve 2022 yılı genel gözden geçirme sürecimiz kapsamında TCELL’i Model Portföyümüzden çıkarıyoruz.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar