Narlı Feribot halka arz ne zaman? SPK'ya başvuru yapıldı

Narlı Feribot halka arz olmak için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuruda bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Halkaarz.net'te yer alan habere göre toplam 7.500.000 TL nominal değerli paylarının tamamını eşit dağıtım yöntemiyle dağıtacak olan Narlı Feribot, borsada Yıldız Pazar'da işlem görecek.

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin konsorsiyum liderliğini yürüteceği halka arzda T1-T2 bakiye kullanılabilecek.

Taslak izahnamede açıklanan bilgiye göre halka arz olacak şirketin işlem kodu ise "NARFE" olarak belirlendi.

Narlı Feribot (NARFE) halka arz detayları

Halka Arz Şekli: 4.500.000 lot sermaye artırımı, 3.000.000 lot ortak satışı (Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.)

Halka Arz Gelirinin Kullanım Alanları: %100 Lojistik alanında depo yatırımlarının finansmanı.

Fiyat İstikrarı: Planlanmamaktadır.

Satmama Taahhüdü: 1 yıl ihraççı, 1 yıl ortaklar.

Halka Açıklık Oranı: %25,42

Narlı Feribot İşletmeciliği hakkında

Narlı Feribot İşletmeciliği A.Ş., İstanbul merkezli bir deniz taşımacılığı şirketidir. Şirket, Gebze  Eskihisar ve Yalova - Tavşanlı iskeleleri arasında 7/24 çalışma prensibiyle son teknolojiyle donatılmış 4 feribotuyla hizmet vermektedir.

Şirketin ana ortağı Negmar Denizcilik’tir. Negmar Denizcilik, uluslararası bir yatırım ve denizcilik şirketi olup lojistik, teknoloji, tarım, gıda ve inşaat alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Halka arz
Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar