Penta'dan Huawei ile distribütörlük anlaşması

Penta Teknoloji Huawei'nin SMB kategorisindeki eKit ürünlerinin Türkiye'deki tek yetkilisi olduğunu KAP'a yaptığı bildirim ile açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Penta Teknoloji Huawei'nin SMB kategorisindeki eKit ürünlerinin Türkiye'deki tek yetkilisi olduğunu KAP'a yaptığı bildirim ile açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan KAP bildirimi şu şekilde:

"Penta Teknoloji Huawei'nin SMB kategorisindeki eKit ürünlerinin Türkiye'deki tek yetkili dağıtıcısı olmuştur.

İş süreçlerini kolaylaştırmak, veri yönetimini iyileştirmek ve çalışma verimliliğini artırmak üzere tasarlanan Huawei'nin eKit ürünleri, özellikle KOBİ'ler (küçük ve orta büyüklükteki işletmeler) için tasarlanmış dijital dönüşüm odaklı teknolojik çözümler sunmaktadır."

 

PENTA PENTA TEKNOLOJI URUNLERI DAGITIM TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 17.82
Satış 17.85
Değişim 0.13%
Son Değer 17.82
En yüksek 17.96
En düşük 17.7
Haftalık Değişim -0.7242%
Aylık Değişim -1.7098%
Yıllık Değişim -0.9449%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar