Rekabet Kurulu'ndan Viking Kâğıt hakkında soruşturma

Rekabet Kurulu, Viking Kâğıt ve Selüloz Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açtı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Rekabet Kurulu, Viking Kâğıt ve Selüloz Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açtı.

Kararda şöyle denildi:

"Temizlik ürünleri pazarında tuvalet kâğıdı, kâğıt havlu, peçete, ıslak havlu, ıslak mendil, kolonya, kutu mendil ve cep mendili üretimi ve satışı alanlarında faaliyet gösteren Viking Kâğıt hakkında yürütülen önaraştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı. Önaraştırma, Viking Kâğıt’ın alıcılarının yeniden satış fiyatlarını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun (4054 sayılı Kanun)’u ihlal ettiği iddialarına yönelik olarak yürütülmüştü.

Önaraştırmada elde edilen bilgileri, belgeleri ve yapılan tespitleri 18.04.2024 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; Viking Kâğıt hakkında soruşturma açılmasına, 24-19/407-M sayı ile karar vermiştir."

VKING VIKING KAGIT VE SELULOZ A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 50.05
Satış 50.1
Değişim -2.2%
Son Değer 50.1
En yüksek 52.65
En düşük 49.46
Haftalık Değişim -2.3391%
Aylık Değişim 20.4906%
Yıllık Değişim 104.4897%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar