Sanko Yatırım Menkul Değerler 'Bulls Yatırım Menkul Değerler' oldu

Sanko Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin unvanı Bulls Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olarak değiştirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sanko Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin unvanı Bulls Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olarak değiştirildi.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Sanko Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ortaklık yapısı ve unvanı gerekli hukuki işlemler tamamlanarak değişmiş olup eski ve yeni ortaklık yapımız aşağıda yer almaktadır.

Şirket unvanı "Bulls Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi" olarak esas sözleşme değişiklikleri 30.11.2023 Tarih ve 10969 sayılı Ticaret Sicil gazetesinde yayınlanmıştır.
Şirketimiz "Bulls Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi" unvanı ve yeni ortaklık yapısı ile faaliyetlerine devam edecektir.

Mevcut iletişim kanallarımız ve şubelerimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğimizi  bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar