Şişecam tarih verdi: Hisse hareketleri incelensin

Şişecam'dan KAP'a yapılan açıklamada 31 Mayıs'ta gerçekleşen işlemlerin incelenmesi için SPK'ya başvurulacağı belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şişecam'dan KAP'a yapılan açıklamada 31 Mayıs'ta gerçekleşen işlemlerin incelenmesi için SPK'ya başvurulacağı belirtildi.

Konuyla ilgili şirketten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, 31/05/2024 tarihinde Borsa İstanbul'da halka açık paylarımızda görülen işlemler ve değerli şirket yatırımcılarımızın şikâyetleri sebebiyle, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ilgili hükümleri uyarınca, şirketimizi ve şirket yatırımcılarımızı zarara uğratan, Şirketimizin sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler hakkında gerekli tahkikatın gerçekleşebilmesi ve haklarında yasal yaptırımın sağlanabilmesi maksadıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verilmiştir.

Bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na ilgili başvuru 10/06/2024 tarihinde yapılmıştır."

31 MAYIS'TA ŞİŞECAM HİSSESİNDE NE OLDU?

Şişecam hissesi 31 Mayıs işlem gününe 52,75 liradan başladı. SISE hissesi gün içerisinden en yüksek 53,40 TL'yi gördükten sonra 47,60 seviyesine kadar düşerken devre kesici de çalıştı. SISE hissesi günü ise yüzde 6'yı aşan değer kaybıyla 47,68'den kapadı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar