S&P, Koç Holding'in kredi notunu açıkladı

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's Financial Services (S&P) Koç Holding'in (KCHOL) uzun vadeli kredi notunu açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili Koç Holding'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's Financial Services (S&P) tarafından, 30 Kasım 2023'de Türkiye'nin "transfer ve konvertibilite" değerlendirmesinin "B"den "B+"ya yükseltilmesini ve "durağan" olan görünümünün "pozitif"e çevrilmesini takiben, Şirketimizin kredi notları üzerinde yapılan inceleme sonucunda, Şirketimizin uzun vadeli kredi notu "BB-"ye yükseltilmiş ve görünümü "pozitif" olarak revize edilmiş, kısa vadeli kredi notu ise "B" olarak korunmuştur. "

 

KCHOL KOC HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 244.8
Satış 244.9
Değişim 6%
Son Değer 244.8
En yüksek 245.4
En düşük 240.9
Haftalık Değişim 3.204%
Aylık Değişim 8.2706%
Yıllık Değişim 79.2773%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar