SPK, NIBAS hissesindeki oyunu bozdu

SPK, Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (NIBAS) pay piyasasında 20.08.2019-13.09.2019 döneminde gerçekleştirilen işlemlerle ilgili 14 kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu bulunma kararı aldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK, Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (NIBAS) pay piyasasında 20.08.2019-13.09.2019 döneminde gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan 14 kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu bulunma kararı aldı.

Ayrıca kurul tarafından bu kişiler hakkında 2 yıl işlem yasağı kararı da alındı

Karara göre o isimler şunlar:

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar