Tekfen Holding hisse değerlendirmesi

Deniz Yatırım, Tekfen Holding için 27,20 TL hedef fiyat ile 'AL' tavsiyesini korudu. Deniz Yatırım'ın raporunda şöyle denildi: "Tekfen Holding ile Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) arasında, günlük 1.200 ton amonyak ve 2.000 ton üre kapasiteli yeni bir Üretim Tesisi yapımı ile mevcut ve yeni üretim tesislerinin ürünlerinin pazarlanmasını da kapsayacak bir işbirliğine yönelik...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Deniz Yatırım'ın raporunda şöyle denildi:

"Tekfen Holding ile Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) arasında, günlük 1.200 ton amonyak ve 2.000 ton üre kapasiteli yeni bir Üretim Tesisi yapımı ile mevcut ve yeni üretim tesislerinin ürünlerinin pazarlanmasını da kapsayacak bir işbirliğine yönelik çalışmalar yapmak üzere bir Mutakabat Zaptı imzalandığı açıklandı.

Potansiyel yatırımın büyüklüğü, zamanlaması ve beklenen kar katkısı ile ilgili detaylar ile ilgili bilgiler netleşene kadar haberin Tekfen Holding hissesi için potansiyel olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyoruz.

Tekfen Holding için TRY27.20/hisse hedef fiyatımızı ve AL tavsiyemizi koruyoruz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar