Tekfen Holding'ten pay geri alım kararı

Tekfen Holding, pay geri alım programı başlatılması karar verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamaya göre, Esas Sözleşme'nin 10'uncu maddesinde yer alan yetki kapsamında Şirket paylarının Borsa İstanbul'da 1 yıl süre ile geri alım işlemlerinin başlatılması kararlaştırıldı.

Şirketin çıkarılmış sermayesinin yüzde 5'ini temsil eden 18,5 milyon TL nominal değere sahip 18,5 milyon adet paya kadar geri alım yapılabilecek.

Geri alım için ayrılacak fon, Şirket'in mevcut kaynaklarından karşılanmak üzere, en fazla 925 milyon TL olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu kararı ile yürütülecek geri alım işleminin, yapılacak ilk genel kurul toplantısı gündemine alınarak, genel kurulda pay sahiplerinin bilgisine ve onayına sunulmasına, işlemler için Şirket Yönetiminin yetkilendirilmesine, karar verildi.

TKFEN TEKFEN HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 53.8
Satış 53.9
Değişim -2.15%
Son Değer 53.85
En yüksek 55.6
En düşük 53.6
Haftalık Değişim -4.0961%
Aylık Değişim 4.0579%
Yıllık Değişim 45.8559%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar