Teröristlerden doktora ilginç not!

Güvenlik güçleri, PKK'lı teröristlerin Cizre'de ameliyathane olarak kullandığı bir eve operasyon düzenledi. Terör operasyonlarında yaralanan teröristlerin tedavi edildiği belirlenen evde, çok sayıda ilaç ve tıbbi malzeme ele geçirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Paylaşılan fotoğraflardan birinde teröristlerin adı “Mesut” olan bir doktora duvara yazdıkları ilginç bir not bıraktığı görüldü. PKK'lı teröristlerin duvara, "Mesut, sen bu devlete bağlı olduğun müddetçe, sen bu halkı iyileştiremezsin" yazılı uyarısı, adeta devletin bölgeye gönderdiği sağlık görevlilerine uygulanan baskıyı ortaya koydu.

 


PKK'lı teröristlerden ilginç not



Bölgede yaşayan vatandaşların teröriste, yaptıkları zulümden dolayı bekledikleri desteği vermediği açıkça gösteren fotoğraflar, "Halkın, asker ve polisinin yanında yer aldığını ve gerekli ihbarlarda bulunarak teröristlerin etkisiz hale getirilmesinde büyük bir rol oynadığını" yansıttı.

 

Bölgedeki insanların, "çatışmalar yoğunlaşmadan önce haftada iki kez buraya ambulans tipi araçlarla ilaç sevkiyatı yapıldığını, bazen içeride 3-4 doktorun görev yaptığını, gece sürekli buranın faal olduğunu" ifade ettikleri belirtildi.



(vatan)

Kategoriler Gündem
Yorumlar