THY (THYAO) hisse yorumu ve teknik analizi

JP Morgan Cazenove, THY için tavsiyesini Haziran ayında hisse fiyatının tam değer potansiyeline ulaşması nedeniyle 'nötr'e düşürdüklerini belirtti ve hisse hedef fiyatını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

THY'nin ikinci çeyrek mali sonuçlarını değerlendiren JPMorgan Cazenove, Şirket için tavsiyesini Haziran ayında hisse fiyatının  tam değer potansiyeline ulaşması nedeniyle 'nötr'e düşürdüklerini hatırlattı ve bu tavsiyenin devam ettiğini belirtti.

HEDEF FİYATINI BELİRLEDİ

THY için hedef fiyatın 13,20 TL olduğunu belirten JPMorgan,  tahmin modelini ABD Doları cinsinden yaptıklarını ve hedef fiyatı 2020 sonu için yüzde 7 iskonto oranı ile iskonto ettikten sonra 6,82 kur ile TL'ye çevirdiklerini vurguladı.

Hedef fiyatın 5,0 2021 yılı kar tahmini F/K oranını ifade ettiğini  vurguladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar