THY uçağına yıldırım isabet etti

İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

THY'nin TK-2408 sefer sayılı TC-JHK kuyruk tescilli uçağı, Antalya seferini tamamlamak üzere 09.25'te İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

Ancak, uçağın kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti. Olayın ardından uçağın pilotu, İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile iletişime geçerek acil bir durum nedeniyle geri döneceğini bildirdi.

Uçak, saat 10.16'da İstanbul Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. İnişin ardından uçak, teknik ekip tarafından detaylı bir incelemeye tabi tutuldu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar