Türk Metal, grev kararını şirketlere bildirdi

Metal sektöründe toplu sözleşme görüşmeleri uzlaşmazlıkla sonuçlandı. Bunun üzerine Türk Metal ile Birleşik Metal-İş, grev kararı aldı. Borsa işlem gören 11 şirket  grev kararının şirketlerine bildirildiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Metal sektöründe toplu sözleşme görüşmeleri uzlaşmazlıkla sonuçlandı. Bunun üzerine Türk Metal ile Birleşik Metal-İş, grev kararı aldı. 

Borusan Birleşik Boru, Alarko Carrıer, Çemtaş Çelik, Federal-Mogul İzmit Piston, Aygaz, Otokar, Tofaş, Ege Endüstri, Karsan, Türk Traktör ve Ford Otomotiv  grev kararının şirketlerine bildirildiğini KAP'a yaptıkları bildirimler ile açıkladı. 

Türk Metal, dün toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı aldığını duyurmuştu. Türk Metal'in ardından Birleşik Metal-İş Sendikası da grev kararını duyurdu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar