Türkiye Petrolleri satış iddialarını yalanladı

Türkiye Petrolleri, TP Petrol Dağıtım AŞ hisselerinin satışa çıkarıldığı yönündeki duyuruların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye Petrolleri, sosyal medyada TP Petrol Dağıtım AŞ hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde duyuruların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Türkiye Petrolleri'nin X (Twitter) hesabından yapılan açıklamada, "Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden 'yatırım fırsatı' adı altında TP Petrol Dağıtım AŞ hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan dolandırıcılık girişimlerinde bulunulmaktadır. Bahse konu hesaplar ve internet sitelerine karşı gerekli yasal işlemler tarafımızdan başlatılmış olup, vatandaşlarımızın bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları önemle rica olunur." denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Hisse Senedi
Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar