YEO Teknoloji 11.7 milyon dolarlık iş aldı

YEO Teknoloji(YEOTK) ile bir müşterisi arasında GES kurulumu için 11.7 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

YEO Teknoloji(YEOTK) ile bir müşterisi arasında GES kurulumu için 11.7 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

Şirketten KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile bir müşterisi arasında proje geliştirme, güneş enerjisi santrali kurulumu ve devreye alma hizmetlerini kapsayan USD 11.715.000+KDV tutarında sözleşme imzalanmıştır.

Şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışında, son zamanlarda enerjideki arz-talep dengesinin bozulması ile bu alandaki anahtar teslim kurulum faaliyetlerine ağırlık vermiştir.

Odağımıza mühendislik, tedarik ve kurulum işlerinin yanısıra, proje geliştirme hizmetlerini de ekleyerek sektöre katma değerli ve inovatif çözümler sunmaya devam etmekteyiz.

Müşterilerimize sunmuş olduğumuz Proje geliştirme&anahtar teslim kurulum hizmeti paketi; tesisler için uygun arazilerin bulunması, çağrı mektuplarının alınması, çed raporlarının hazırlanması, tüm izin ve ruhsatlarının alınmasını ile mühendislik, ürün seçimi ve tedariği ve anahtar teslim kurulumunu kapsamaktadır.

İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisi arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir."

YEOTK YEO TEKNOLOJI ENERJI VE ENDUSTRI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 201.3
Satış 201.4
Değişim -0.9%
Son Değer 201.4
En yüksek 204.4
En düşük 200.1
Haftalık Değişim -1.7081%
Aylık Değişim -3.4052%
Yıllık Değişim 22.4316%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar