YEO Teknoloji'den 5,5 milyon dolarlık anlaşma

YEO Teknoloji, bugün KAP'a yaptığı açıklamada Enerjisa ile 3 ayrı sözleşmede toplam 5,5 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladığını bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

YEO Teknoloji'den bugün KAP'a yapılan açıklamada anlaşmanın şirketin ciro ve karlılığını olumlu etkileyeceğinin altı çizildi.

KAP'a yapılan bildirim şöyle:

"Şirketimiz ile Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. arasında Türkiye'de kurulması planlanan 25,2 MWe Akköy Rüzgar Enerji Santrali'nin elektrifikasyon ve otomasyon işlerinin yapımı için (dizayn, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma) 1.574.944,62 USD, enerji nakil hattının yapımı için 1.200.477,46 USD olmak üzere toplam bedeli 2.775.422,08 USD+KDV olan iki ayrı sözleşme imzalanmıştır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar