Yüzde 200 bedelsiz için SPK'ya başvurdu

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (GEREL) tarafından bugün KAP'a yapılan bildirimde, %200 oranında bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulunulduğu belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (GEREL) tarafından bugün  Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada bedelsiz sermaye artırımına İlişkin SPK başvurusu yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şirketin 80.000.000 TL olan sermayesinin iç kaynaklardan %200 oranında 160.000.000 TL artırılmasına ilişkin SPK’ya başvuru yapıldığı belirtildi.

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme’nin “Kayıtlı Sermaye ve Hisse Senetlerinin Nev’i” başlıklı 6 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu’na 3 Haziran 2024 başvuru yapılmıştır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar