3 şirketin payları Yıldız Pazar'a alınacak

Banvit, Yataş ve Erbosan payları 3 Nisan itibariyle Yıldız Pazar'a alınacak. Ana Pazar'da işlem görmekte olan Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii A.Ş., Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. payları 03/04/2017 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'a alınacak. Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Borsamız Kotasyon Yönergesi'nin Yıldız Pazar ile Ana Pazar...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ana Pazar'da işlem görmekte olan Banvit Bandırma Vitaminli Yem  Sanayii A.Ş., Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve  Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. payları 03/04/2017  tarihinden itibaren Yıldız Pazar'a alınacak.


Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:


"Borsamız Kotasyon Yönergesi'nin Yıldız Pazar ile Ana Pazar  arasında geçişleri düzenleyen 33. maddesi ve Borsamızın 17/03/2017  tarihli duyurusu çerçevesinde, BIST 100 Endeksine dahil edilecek olan  ve halihazırda Ana Pazar'da işlem görmekte olan Banvit Bandırma  Vitaminli Yem Sanayii A.Ş., Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret  A.Ş. ve Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. payları  03/04/2017 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'a alınacaktır. "


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Ekonomi
Yorumlar